Feltételes szabadsága alatt ismét kábítószerrel kereskedett; a Fővárosi Főügyészség vádat emelt a férfi ellen és letöltendő fegyházbüntetést indítványoz.

A vádirat szerint a vádlottat, egy 46 éves férfit a bíróság korábban kábítószer-kereskedelem bűntette miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélt azért, mert asztalitenisz edzőként dolgozva kokaint értékesített. A férfi az elítélése során kiszabott szabadságvesztés büntetéséből feltételes kedvezménnyel szabadult és újfent kábítószerrel kereskedett ismerősei körében.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat által beszerzett adatok alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság a XIV. kerületben rajtaütött a férfin és elfogta. A rendőrség a kereskedő otthonában kábítószert, az annak adagolásához használt nagyszámú tasakot, digitális mérlegeket, valamint az értékesítésből származó pénzt foglalt le.

A Fővárosi Főügyészség a terhelt, mint különös visszaeső ellen jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje letöltendő fegyházbüntetésre a vádlottat és rendelje végrehajtani a korábbi feltételes szabadságát, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádlott korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

A Rendőrség által korábban közzétett, videót is tartalmazó közlemény itt érhető el:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/zugloi-diler

Hozzászólások lezárva.